2018. december 1., szombat

Könyves zárás - 2018 november

Bár nem lesznek annyira hosszú bejegyzések, de visszatér a havi könyves zárós poszt sorozat is a blogra. Úgy vettem észre az ilyen kívánságlistás, könyves zárós, összefoglalós posztokat többen olvassátok, és én is szeretem őket írni, másokét olvasni meg még jobban. :)

Olvasások
Négy könyvet olvastam el ebben a hónapban és meglátszik, hogy visszatértem a könyvtárazós élethez, mert ebből 3 könyvtári és 1 saját. Mindegyik nagyon tetszett, egyelőre csak a Melmoth-ról írtam, de a többiről is lesz poszt. Az abszolút favorit mindenképpen A tél jegyesei volt, alig várom, hogy elolvashassam a második részt.

Scott Jurek - Steve Friedman: Futni, enni, élni
Han Kang: Nemes teremtmények


Beszerezések
A vásárolt könyvek számán is látszik a könyvtárazás, ugyanis 3 könyvet vettem ebben a hónapban. A Csírakert a konyhában ilyen közös könyv lesz anyukámmal, mert már régóta ki szeretnénk próbálni a csíráztatást és anyukámat is egy csíráztatóval szeretném meglepni karácsonyra, ebbe a kis könyvecskébe pedig minden fontos tudni való le van írva róla.
A tanult lányt és a Határtalan Gondolatok Határidőnaplót pedig a Bookline-os Black Friday alkalmával vásároltam. A tanult lánynak nagyon megmozgatott a fülszövege, ez lesz a következő olvasmányom. Ezzel a csodálatos határidőnaplóval pedig már tavaly óta szemezek, egyszerűen gyönyörű, kívül-belül. Az Édesvíz Kiadó adja ki minden évben más dizájnnal.

Mark M. Braunstein: Csírakert a konyhában
Tara Westover: A tanult lány
Határtalan Gondolatok Határidőnaplő 2019



Nektek melyik volt a legkedvesebb olvasmányotok novemberben? Kihasználtátok a Black Friday akciókat? :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése