2018. december 25., kedd

Karácsony&Blogszülinap


A Könyvek&Kávé tegnap, Szenteste napján volt 6 éves, ami szinte hihetetlenül hangzik számomra. Persze sok minden változott azóta, voltak kisebb-nagyobb kihagyások, de az olvasás szeretete mindmáig töretlen nálam, és szeretném ezt másoknak is hirdetni.
6 éve, 17 évesen december 24-én írtam a beköszönő bejegyzést, ami rögtön egy karácsonyi üdvözlet volt. Írtam akkor még zenés posztokat, voltak receptes, elmélkedős bejegyzések is, mára ez már letisztult, csak könyvekről írok itt és a tempó sem olyan feszes, hiszen például nem "köteleztem" magam, hogy tegnap, a szülinapon írjak posztot, hanem most, amikor ráérek és van kedvem írni. Olyan hobbi lett nálam a blogolás, mint az olvasás, és még nagyon sokáig szeretném ezt csinálni. Köszönöm az eddigi érdeklődést, kattintást, kommentet. Ezután is visszavárlak titeket......és minden kedves látogatómnak boldog, békés, evős-ivós, könyvvel bekuckózós karácsonyt kívánok!
2 megjegyzés:

 1. Boldog blogszülinapot és karácsonyt egyúttal! :)
  Jól csinálod, hogy nem viszel bele kényszert, hanem örömöt okozó hobbinak meg tudod tartani a blogolást - olvasást! Sok jó könyvélményt kívánok neked a következő évre (is)!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Neked is hasonlóan jókat kívánok! :)

   Törlés