2020. február 11., kedd

Könyves zárás - 2020 Január

Érdekes módon pont egy hónapja jelent meg utoljára poszt a blogon, amit foghatnék sok mindenre, de nem magyarázkodok. A blog Instagram oldalán mostanában gyakrabban megtalálható vagyok, ha érdekelnek a könyves tartalmaim, kövessetek. :)


Januári olvasmányok és új szerzemények 

Anthony William: Csodatévő Zeller
Karl Ove Kanusgard: Halál
Tamás Rita: Ne pánikolj, sportolj! (új szerzemény)
Olivier Bourdeaut: Merre jársz, Bojangles? (könyvtári)
Sarah Dessen: Lock & Key - Kulcsra zárt szív (új szerzemény)Januárhoz képest igazán felülmúltam magam, összesen 5 könyvet olvastam el szokás szerint különböző témákban. Hónap elején a Csodatévő zeller című könyv eléggé lelombozó volt, érződött, hogy azért írta meg a szerző, hogy írjon még egy bestseller-t. Ennek ellenére, nem a könyv hatására, de tartottam egy zellerlé kúrát januárban.
A többi 4 könyv viszont nagyon tetszett, egyedül a Merre jársz, Bojangles? okozott egy pici csalódást, de szerintem csak azért, mert sokan dicsérik és túl magas volt nálam a mérce. 
Az újévi tervemhez hűen "csak" két könyvet vettem a múlt hónapban, Tamás Rita Ne pánikolj, sportolj! című memoárját, ami nincs a képen, mert már anyukám olvassa és az új Sarah Dessen-t. A terv betartásánál pedig csak az jobb, hogy már el is olvastam őket. Igyekszem ezt tartani a következő hónapokban is.

Remélem jó könyveket olvastatok eddig idén, én mostanában nagyon olvasós kedvemben vagyok, már a 9. könyvet kezdem, úgyhogy lesz miről beszámolnom március elején is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése