2014. november 30., vasárnap

Új polclakók - 2014 november

Ezután a hónap után  is elképesztően büszke vagyok magamra, hiszen "csak" két új könyvet vettem, de úgy érzem mindkettő jó választásnak bizonyult.
Sarah Dessen legújabb magyarul megjelent könyvét már hónapok sóvárogva vártam. A hét elején végre én is a kezembe vehettem az Álom két keréken-t és pár nap alatt el is olvastam. Ha sokat várok egy könyvre, általában mire elkezdem, elmúlik a varázs, de most egy Sarah Dessen regényről volt szó, ő pedig még nem tudott nálam mellé lőni. Értékelés majd jön, de addig is olvassatok Sarah Dessen-t!

A másik új polclakóm pedig Anne Tyler Amikor még felnőttek voltunk című regénye, amit nem vettem volna meg, ha nem bombáznának folyamatosan a könyves áruházak az e-mailjeikkel. Persze én vagyok a hibás, mert azonnal rákattintok a reklámokra és rávetem magam a leárazott könyvekre. Anne Tyler regényéről eddig még nem hallottam, de a címe mindent vitt nálam és aztán a fülszöveg is tetszett. Egy ötvenes éveiben járó nő visszaemlékezése utakról, amiket megjárt és amiket megjárhatott volna. 

 


És hát kihasználva a Libri 2+1 akcióját beszereztem a karácsonyi ajándékaimat is, de ők hárman még nem a polcomon sorakoznak, hanem valahol elrejtve a házban. Róluk bővebben majd egy hónap múlva. 

Ugyan a telet nem szeretem, de a karácsonyt és az előtte lévő készülődést várakozást annál inkább. Ma én is előszedtem a kis díszeimet, délben meggyújtottuk az első gyertyát a saját készítésű adventi koszorún és délután pedig olasz gyümölcskenyeret, panettone-t sütöttem. A nagy készülődésben viszont a kedvencem a tea-könyv kombó, az igazi feltöltődést ez adja a családozáshoz, sütifaláshoz ja meg a felvételi-érettségi rémálomhoz. 


A többiek új polclakói (már ha vannak :D):
Liliane
Nikkincs
PuPilla
Tekla
Theodora


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése