2023. január 11., szerda

Üdv újra itt!

Másfél év kihagyás után mikor kezd az ember újra  blogolásba, ha nem azelőtt az időszak előtt, amikor gyökeresen meg fog változni az élete? Hamarosan édesanya leszek és úgy döntöttem, újraélesztem a Könyvek&Kávét akármilyen rendszertelenül is fogok posztolni a jövőben.  Üdv újra itt, kedves olvasó!

Az elmúlt blogolásmentes időszakban természetesen ugyanúgy sokat olvastam és az Instagram oldalamon meg is osztottam az élményeimet, de sokszor hiányzott/hiányzik az, hogy hosszabban tudjak írni egy-egy könyvről, témáról, ez vezetett végül vissz a bloghoz.

A fent említett változások miatt nincsenek nagy terveim a posztokat illetően, abszolút hangulat-, idő- és energiafüggő lesz, hogy mikor és miről fogok posztolni. Külön egy-egy könyvről valószínűleg nem fogok írni, de szívesen készítenék havi összegzős bejegyzéseket, ezen kívül pedig bármit, amihez éppen kedvem lesz. 

Remélem velem tartotok majd! :)

Ui.: Instagram-on pedig tényleg érdemes bekövetni, mert ott napi szinten elérhető vagyok. @konyvekeskave néven megtaláltak, vagy a linkre kattintva. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése