2016. január 31., vasárnap

Happiness Jar #3

Ez most egy ilyen nagyon holt időszak, ameddig nem kezdődik az egyetem. A munkavadászat és az ide-oda szaladgálás mellett kezdem unni a semmittevést, kellenek az új kihívások, de persze örömök mindig vannak.

- Mivel tényleg tengernyi időm van, saját mércével mérve ontom magamból a posztokat. Ez már a harmadik a héten, és a jövőhetet is hasonlóra tervezem.
- Hosszú idő után találkozás és hatalmas beszélgetés a barátnőkkel, mellé finom fánk, süti, kávé, tea, ki mit óhajtott.
- A mérlegen látható szám végre közelebb került a vágyotthoz. Egy jó ideje már nem fogyok olyan könnyen, úgyhogy ez egy nagy-nagy siker most.
- Két csodálatos filmet láttam. Az egyik A Marigold Hotel, ami után biztos, hogy Indiába szeretne utazni az ember. A másik pedig A tenger dala, egy különleges, hangulatos animációs film.
- Olvasás terén a Rosie projekt lett a szívem csücske. ITT írtam is már róla.
- Megjött a kedvem az angolul olvasáshoz is, illetve kicsit szükségét is érzem, mert a következő félévben nem veszek fel angol nyelvű kurzust, de szeretném életben tartani a nyelvtudásomat. A Looking for Alaskát kezdtem el elsőként és eredeti nyelven is imádom.
- Hogy a kajakontent se maradjon ki az elmúlt időben a paradicsomos-sárgarépás-fahéjas pennéért voltam oda. Amennyire egyszerű elkészíteni, annyira isteni! A múltkori lángos után pedig most fánk volt terítéken itthon. Már kezdek hozzászokni, hogyha hazajövök, akkor mindig gyúrok. :D

+ Külön öröm, hogy a fogyást meg ezt a sok fánkot egy posztban meg tudtam említeni. :D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése