2015. szeptember 25., péntek

Helyzetjelentés az egyetemről


Sikeresen hanyagoltam a blogot az elmúlt egy hónapban, de elképesztően sűrű volt szinte minden nap. Vagy ami nem volt megterhelő, azon az előző napokat pihentem ki. Augusztus végén jött a költözés, aztán elindult az egyetem, aminek a jóvoltából elkezdtem olaszt is tanulni (amit egyszerűen imádok!), emellett némi munka és néha-néha még egy buli/koncert is belefért, szóval egyáltalán nem unatkoztam. Mostanra csillapodtak le a dolgok, kezdek teljesen belerázódni az új életbe vagy inkább életmódba és a héten már sikerült befejeznem egy könyvet!, egy másiknak pedig már a felénél járok. Ezalatt a pár hét alatt megtanultam minden üres percet olvasásra fordítani. Olvasok a buszra, metróra, villamosra várva, aztán olvasok a buszon, metrón villamoson. Olvasok ülve, állva, lépcsőn sétálva, órák között (és előadások alatt).
Maradt néhány könyv, amikről teljes, hosszú bejegyzéseket terveztem, de mivel nem vagyok az az olvasós és közben jegyzetelős fajta, így ezekről már nem tudnék hosszasan írni. A napokban azért igyekszem róluk röviden megemlékezni, jönnek a beszerzős posztok (mert az augusztusi elmaradt) és a többi könyves poszt is.
Kezdésnek a mai napra egy nagyon érdekes és cuki book taggel készültem, ami kicsit illeszkedik is ahhoz, hogy már 3 hete pszichológiát tanulok.

Nektek hogy indult az ősz? Vannak új kihívások? Miket olvastatok mostanában? És milyen új megjelenésekre vártok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése